Az ABT 350 lóerős és 20 hüvelykes kerekekkel finomítja az Audi SQ2-t

Kompakt méretei az Audi SQ2-t a „Urban SUV” osztályba helyezik, a széria 300 LE-vel (221 kW) és 400 Nm nyomatékkal, az igazi móka a városon kívül kezdődik. A prémium hangulat és az extrém agilitás kombinációja az alpesi szerpentineken kígyózva vagy akár a hosszú autópálya szakaszokon egyaránt érződik. Kevés SUV gyorsul fel 155 mph-ra az autópálya gyors sávjában, de köszönhetően az ABT-nak a  teljesítmény: 350 lóerő (257 kW) és 440 Nm, maximális sebesség 163 mph.

A gyorsulás is lenyűgöző: 0-60 mph a 4.6, 4,8 másodperc helyett. Emiatt a négy kerék meghajtó teljesítménye közel áll a Porsche Boxster S. -hez. Az SQ2 tehetségei nem csak a motorháztető alatt találhatóak. Az ABT Sportsline 19 és 20 hüvelykes könnyűfém keréktárcsák széles skáláját kínálja.

Az ABT DR és az ER-C keréktárcsák 19 és 20 hüvelykes formátumban kaphatók sportos és agresszív mystic black vagy matt black színben. Az ABT FR kizárólag 20 hüvelykes és mystic black színben kapható. Ugyanezen méretben a GR könnyűfém keréktárcsája minden bizonnyal a leginkább feltűnő választás: a fényes fekete kontrasztokat még inkább felerősíti a megmunkált gyémánt peremszalag. Tartalmaz nyomtáv szélesítő szettet is, így az ABT Sportsline tökéletes csomagot kínál az SQ2 még sportosabbá tételéhez.