Az új SQ5 3.0 TDI 347 hp-vel egy nagyszerű erőgép. Köszönhetően az elektromos kompresszornak, már az elinduláskor is elérhető 700Nm-es nyomaték, a gyorsulás lehengerlő, és az ABT teljesítmény növelésével még a sport auto fanok is le lesznek nyűgözve.

A csúcstechnológiájú ABT vezérlőegység (AEC) 384 hp és 760Nm nyomatékot szolgáltat. 0-100km/h-s gyorsulást így 4.9 másodperc alatt teljesíti az autó 5.1 másodperc helyett. A sofőr az ABT start/stop kapcsolóval teremt kapcsolatot a motorral.

Továbbá beszerelésre került az autóba egy ABT váltógomb és ABT integrált belépőfény, ami kivetíti az ABT logót az aszfaltra ki- és beszálláskor.

Ráadásul, az ABT sport futómű készletek megnövelik az SQ5 TDI keresztirányú dinamikus potenciálját.

A kinézet tovább fokozható az alacsony magasággal. Már népszerű a benzines változatnál az ABT aero csomag, amely magába foglalja a sportos első lökháritót a dinamikus ajtóbetétet és az impozáns hátsó diffuzort carbon végcsövekkel.
Ha a szélesítő csomagot rendeled meg a keskeny csomag helyett, akkor a csomagban van az ABT sárvédő szélesítő és egy másik ABT hátsó szárny is.

Az ABT szélesítővel, az SQ5 tulajdonosok hozzáférést kapnak a 22 inches kerekek világához. Ezt a fantasztikus látványt egy fekete járművel prezentáljuk, ami ABT SPORT HR Aero kerekekkel van szerelve “dark smoke” színben, ami teljesen új ehez az autóhoz. További ráadásként elérhetőek még ABT High Performance HR kerekek légterelő gyűrű nélkül, amelyet áramlásformáló eljárással állítottak elő, de a klasszikus ABT DR, FR és Sport GR kerekek is elérhetőek 22 inches méretben. 20 és 21 inches kerekek elérhetőek minden SQ5 modellhez.

www.abt-sportsline.hu